sl052 slicice
PAN CRO FOOTBALL STK 2023 PRINT kutija i paketic
O nama

PROMAX PICTURES D.O.O.

Tvrtka Promax pictures d.o.o. osnovana je 2013. godine. Osnovna djelatnost tvrtke bila je prikazivanje crtanih filmova na televiziji i distribucija DVD izdanja na prodajnim mjestima.

Nakon uvođenja digitalnih kanala i prestanka distribucije crtanih filmova na DVD mediju pokreće se distribucija sličica Panini poznatog proizvođača iz Italije.

Od 2016. godine ponovno se pokreće za hrvatsko tržište distribucija različitih dječjih izdanja kao što su Doktorica Pliško, Violetta i Soy Luna. Nakon dobrog prijema kod kolekcionara uvodi se i dio sportskog asortimana iz ponude Panini-a kao što su NBA i Premier League. U zadnjoj godini na tržište izlaze naslovi koji su vezani uz jake filmske naslove kao što su Super Mario i Barbie.

Postepeno kroz godine povećavao se krug kolekcionara i zainteresirane publike za sakupljanje sličica pa je tvrtka pokrenula i neke nove projekte u suradnji s izdavačem koji će uskoro biti prezentirani na tržištu i vjernim kolekcionarima.

Cilj tvrtke je u idućim godinama pojačati interes za skupljanjem sličica jer osim fizičke razmjene sličica kolekcionarstvo omogućuje upoznavanje mnogo ljudi istog interesa što rađa novim prijateljstvima. Ovaj način druženja kroz kolekcionarstvo najviše je potreban za našu mlađu publiku u doba mobitela i tableta.

Pratite nas na društvenim mrežama